Inchiriază un Ghid de Turism Autorizat

Ghid de turism:

Ghidul de turism este o persoană care îndrumă vizitatorii în limba aleasă de ei și interpretează moștenirea culturală și naturală a unei zone, care deține în mod normal o calificare specifică zonei, de obicei eliberată și/sau recunoscută de autoritatea competentă. Acesta este diferit de un manager de turism definit de CEN după cum urmează

Tour Manager/Tour Director sau Escortă:

O persoană care gestionează un itinerar în numele operatorului de turism, asigurându-se că programul este desfășurat conform descrierii din literatura operatorului de turism și vândut călătorului/consumatorului și care oferă informații practice locale.

Notă:

Managerii de turism pot fi sau nu ghizi de turism. Ei nu sunt instruiți sau autorizați să lucreze în anumite zone decât dacă au cerințele corespunzătoare sau dreptul legal, în funcție de regiune. DoctorTravel asigura profesionalismul la nivel înalt DoctorTravel oferă o asigurare a nivelului înalt de profesionalism și un serviciu cu valoare adăugată oferit de ghizii individuali clienților lor.

Travel
Traveling
Fii parte din DoctorTravel

✓ DoctorTtravel doreste să ofere un serviciu profesional vizitatorilor, profesionist în îngrijire și angajament și profesionist în oferirea unei înțelegeri obiective a locului vizitat, fără prejudecăți sau propagandă.
✓ DoctorTtravel doreste să se asigure că, pe cât posibil, ceea ce este prezentat ca fapt este adevărat și că se face o distincție clară între acest adevăr și povești, legende, tradiții sau opinii.
✓ DoctorTtravel doreste să acționeze corect și rezonabil în toate relațiile cu toți cei care angajează serviciile ghizilor și cu colegii care lucrează în toate aspectele turismului.
✓ DoctorTravel doreste sa actioneze pentru a proteja reputația turismului în țara noastră, depunând toate eforturile pentru a se asigura că grupurile ghidate tratează cu respect mediul înconjurător, fauna sălbatică, obiectivele turistice și monumentele, dar și obiceiurile și sensibilitățile locale

În calitate de reprezentanți ai DoctorTavel si ai țării noastre, ne dorim să primim vizitatorii și să acționăm în așa fel încât să aducem credit țării noastre și să o promovam ca destinație turistică Daca iti doresti asta te asteptam in comunitatea noastra, alaturi de mine poti sa mai gasesti :