Vacanțe neconvenționale în mijlocul naturii și case de vacanțe de la 6.900 euro la Tiny House Festival 2024, în Vama Veche

Vacanțe neconvenționale în mijlocul naturii și case de vacanțe de la 6.900 euro la Tiny House Festival 2024, în Vama Veche
  • 40 de unități de cazare unice la malul mării, disponibile toată vara: tiny houses, case modulare, domuri sau corturi de glamping
  • Ciubere, jacuzi, piscine, saune, soluții pentru business-uri care operează turism în natură
  • După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor putea fi rezervate în Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind turiștilor posibilitatea de a experimenta, în mod direct, beneficiile locuințelor alternative.
  • Primele 500 de bilete sunt gratuite, iar următoarele ajung până la doar 50 de lei

Dacă visezi la vacanțe confortabile și neconvenționale în mijlocul naturii, Tiny House Festival 2024 este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi! Cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est se mută pe malul mării, în perioada 22 – 30 iunie, aducând împreună peste 20.000 de vizitatori entuziaști și 40 de unități de cazare unice, inclusiv tiny houses, case modulare, domuri și corturi de glamping.

Tiny House Festival 2024 oferă cele mai accesibile și inovatoare soluții de locuire alternativă din Europa. Expozanți de top vor fi prezenți cu unități de cazare construite la cele mai înalte standarde de calitate, folosind materiale durabile și respectând normele stricte în construcții. Aceste case modulare și extensibile, care se pot mări de două sau trei ori dimensiunea inițială oferă flexibilitate și confort remarcabil, setând standarde în ceea ce privește prețul de achiziție a unei case alternative de vacanță.

Fiecare unitate vine complet echipată, având una sau două camere, bucătărie, zonă de living și baie, cu prețuri începând de la doar 6.900 de euro + TVA.

Unități de cazare disponibile pe tot parcursul verii

După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor rămâne pe faleza din Vama Veche pe tot parcursul verii, oferind oportunități de vacanță unice pentru vizitatori. Casele modulare, tiny houses și corturile de tip glamping vor putea fi închiriate, permițând oaspeților să experimenteze confortul  și inovația acestor locuințe alternative într-o vacanță memorabilă la malul mării. 

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar  atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz. Mai mult, cei mici se vor bucura de un loc de joacă generos și vor avea parte de activități dedicate, precum ateliere de pictat sau spectacole de teatru pentru copii.

Așadar, Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, care combină inovația, accesibilitatea și aventura într-un cadru natural deosebit. Participanții au ocazia de a explora cele mai noi tendințe în locuințele alternative și de a se bucura de o vacanță de vis la malul mării!

Primele 500 de bilete la festival vor fi gratuite și, ulterior, prețul acestora va ajunge la 50 de lei. Mai multe informații găsiți pe www.tinyhousefestival.ro.